Ramadhan bazaar 13th May - 13th June Tampines Hub Booth FW36

Satin Skinz Rosa Rosa facial set!!!

diya khan

Posted on June 22 2016

Satin Skinz facial Rosa Rosa 😍🌹#MobileBeautySg #mbsssrosa

#GPRepost,#reposter,#notetag @satinskinz2u via @GPRepostApp

======>

@satinskinz2u:Sebelum apply produk satin skinz facial set ni kulit muka nadia sering mengelupas dan berminyak di zone T .. tapi selepas apply produk satin skinz facial set ni kulit muka dah tak mengelupas dah .. yeayy ! toner pun sejuk je kulit bila apply .. day cream dia kalau nak keluar tu tak payah apply make up tetebal dah .. rasa mcm flawless je muka .. night cream pulak tak berminyak .. bila bangun pagi suka tengok muka sendiri kat cermin .. glowing gittew ! Kulit muka dulu kasar now dah licin.. mcm kulit baby hehehehe .. thank you satin skinz ...produk yang amat puas hati dan memang akan repeat lagi ! hihihi .. best ! best ! 👍🏻👍🏻👍🏻😊😊😊 .

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing