Skip to main content

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.

Satin Skinz Rosa Rosa facial set!!!

Satin Skinz Rosa Rosa facial set!!!

Satin Skinz facial Rosa Rosa 😍🌹#MobileBeautySg #mbsssrosa

#GPRepost,#reposter,#notetag @satinskinz2u via @GPRepostApp

======>

@satinskinz2u:Sebelum apply produk satin skinz facial set ni kulit muka nadia sering mengelupas dan berminyak di zone T .. tapi selepas apply produk satin skinz facial set ni kulit muka dah tak mengelupas dah .. yeayy ! toner pun sejuk je kulit bila apply .. day cream dia kalau nak keluar tu tak payah apply make up tetebal dah .. rasa mcm flawless je muka .. night cream pulak tak berminyak .. bila bangun pagi suka tengok muka sendiri kat cermin .. glowing gittew ! Kulit muka dulu kasar now dah licin.. mcm kulit baby hehehehe .. thank you satin skinz ...produk yang amat puas hati dan memang akan repeat lagi ! hihihi .. best ! best ! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜Š .

Continue reading

Improve your skin confidence!!!

Improve your skin confidence!!!

Satin Skinz Gluta result after a month of consumption

Satin Skinz Gluta result after a month of consumption

Satisfaction of our customers !!!

Satisfaction of our customers !!!

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.